All-inclusive

I stadsmarinans gästhamn ingår all service i avgiften. In-checkning sker på hamnkontoret som ligger i det rostfärgade “dockside”-huset mitt i hamnen. Nedan kan ni läsa mer om vår service och stadmarinans utbud. Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar!

 

Varmt välkomna!

 


På bryggan

Här hittar du vatten & el till din plats. Eluttagen är eu-standard med 10A säkring. Y-bommarna är gångbara och varierar mellan 8-12 meters längd. Tänk på att välja en så liten plats som möjligt men att båten inte sticker ut mer än 20%. Båtar över 14 m hänvisar vi till längs- liggande vid kaj eller vågbrytare. Vid full hamn kan vi flytta om en del båtar för att alla ska få plats. Då försöker vi lägga 3 båtar i varje y-bomsfack.


Wi-Fi

Nätverket “guestharbor” når ni från alla bryggor samt kajen. Antal användare samtidigt är max 32 st. Lösenordet finns på baksidan av foldern. Det finns även ett Wi-Fi inne i hamnkontoret, fråga oss så hjälper vi er ansluta.


Faciliteter

Toaletter, duschar och tvättstuga hittar ni i det vita servicehuset till vänster om hamnkontoret. Koden byts varje dag kl. 12.00 och ni får den av oss vid in-checkning.


Sopor och avfall

Miljöhus med sopsortering finner ni mitt på hamnplanen, där tar vi även emot miljöfarligt avfall. Säg till på hamnkontoret så hjälper vi er med gamla batterier, oljor och liknande.


Pump-out station och tömning av vatten

Pump-out och tömningsstation ligger mitt emot gästhamnen, se kartan. Här tömmer ni både grå- & svartvatten.


Tankstation, båttvätt & tillbehör

Preem sjömack hittar ni runt piren direkt till vänster ut från gäst-hamnen. Öppettiderna är dagligen kl. 07.30-24.00, djup 2,5 m och endast kortbetalning. Här finns även en båttvätt öppen alla dagar. Båttillbehör hittar ni närmast hos 1852 som ligger ca 1 km från hamnkontoret. Fråga oss gärna så visar vi er på kartan.


Att göra i Karlskrona

Ubåtsmuseum och Marinmuseum ( Fri Entre ) är väl värda ett besök och dessutom, öppet dagligen kl.10-18. Vill ni kanske hellre besöka någon konsert eller trevlig restaurang? Besök oss på hamnkontoret så hjälper vi er gärna att hitta guldkornen i Karlskrona. Vi har även en stor touch-skärm ni kan klicka er runt på, där hittar ni det mesta om staden!